Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

За отлична памет, концентрация и умствена активност!

Виногин съдържа:

Екстракт от Гинко билоба подобрява кръвооросяването на мозъка и противодейства за намаляване на когнитивните способности, подобрява общото умствено здраве и качеството на живот при възрастни хора с нормална познавателна функция, венотонично действие върху съдовете на мозъка, противосъсирващо действие, антиатероматозно действие, като забавя отлагането на холестерол в стените на съдовете и по такъв начин забавя стареенето. Екстрактът от Гинко билоба спомага за плавно понижение нивата на серумния холестерол и на триглицеридите подобрява проходимостта в артериите и подобрява циркулацията и ретинопатията при диабетици.

Екстракт от гроздови семена укрепва кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и играе ролята на мощен антиоксидант.

Магнезий - има важна роля във функциите на нервната система и мускулите, съдейства за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и участва в регулацията на сърдечния ритъм и подпомага мускулната релаксация.

Селен - оказва антиоксидантно действие и положителен ефект върху имунната система.

Продуктът Виногин:

•   Спомага за правилното функциониране на нервна, мускулна и сърдечно-съдова системи и подпомага мозъчните функции памет и концентрация

•   Доказано подобрява кръвоснабдяването на периферните части на човешкия организъм - мозък, крайници, ретина, слухова зона

•   Засилва периферната микроциркулация


Помага при:

•   Намалена памет и затруднена концентрация

•   Проблеми със слуха

•   Световъртеж и шум в ушите

•   Студени крайници, мускулни крампи

•   Хора, склонни към ритъмни нарушения

Продуктът се предлага в опаковка по 30 и 60 капсули.

.

За подобряване на кръвооросяването и паметта препоръчвам „Виногин“

д-р Валдо Томов – специалист по Оториноларингология / УНГ/, ДКЦ 4, гр. Варна

В практиката си ежедневно имам пациенти на различна възраст, с оплаквания  за заглъхване, шум в ушите, световъртеж, главоболие, нарушение в равновесието, смущения в паметта. Тези проблеми нарушават качеството на живот, предизвикват стрес, депресии, безсъние, безспокойство. На мои пациенти с установени съдови и/или свързани с възрастта нарушения, включвам в терапията Виногин на Витаголд – комбиниран натурален препарат, разработен на основата на стандартизирани екстракти от Гинко билоба и Гроздови семена, обогатен с Магнезий и Селен. Доказано Виногин подобрява кръвоснабдяването на периферните части – мозък, крайници, ретина, слухова зона, укрепва кръвоносните съдове, има мощен антиоксидантен ефект.


Клиничният ми опит и наблюденията на моите пациенти доказва, че комбинираният продукт Виногин спомага за оптималното кръвооросяване на мозъка и слуховата зона и за овладяване на шума в ушите и световъртежа. Имам случаи на по-млади пациенти, които  работят в условия на психически стрес и напрежение и често страдат от т.нар. тензионно главоболие, на които също препоръчвам  Виногин.
Комплексът Виногин намалява умората и повишава работоспособността на организма, без обаче да възбужда централната нервна система (подобно кофеина) и без да натоварва работата на сърцето.

Препоръчвам на моите пациенти серията продукти Виногин, която се допълва от „Виногин Гинко Плюс“ – с най-високо съдържание на Гинко билоба  и „Виногин Ай Кю Макс“ - с над 10 съставки за максимална функционалност на паметта и добра концентрация.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34