Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

Продукт специално създаден за мъжа!

Активните вещества във Фитопростал имат важна роля за нормалната функция на простата, тъй като продукта съдържа:

Сао палмето, богато на мастни киселини, растителни стероли - (бета-ситостерол и стигмастерол) и флавоноиди. Сао палмето е богато и на високомолекулни полизахариди, които имат свойството да подсилват имунната система и да понижават възпалението. Допълнителен ефект на Сао палмето е неговото противовъзпалително действие върху простатната жлеза.

Тиквеното семе се използва в традиционната медицина като противопаразитно средство. Екстрактът от корен от коприва помага за възстановяването на съотношението тестостерон / дехидротестостерон в полза на тестостерона, което води до свиване на размерите на простата. Това свиване освобождава уретера и подобрява симптомите на долните пикочни пътища – възстановява се нормалната струя на урината, липсва чувството за недоизпразване на пикочния мехур, няма неочаквани и непреодолими позиви за уриниране, намалява нощното уриниране.

Ликопен (Lycopene) е каротин, който действа като антиоксидант в тялото, предпазва клетките от увреждането на свободните радикали, които се формират когато клетките горят кислорода за енергия. Ликопенът и другите каротеноиди са жизнено необходими за нормалния растеж на клетките, както и за тяхната специализация по отношение на извършване на различните дейности в организма. Ликопенът има мощно изразено антиоксидантно действие.

Цинк - вторият по значимост минерал в тялото ни (след желязото). Необходим за поддържане на функциите на клетъчния растеж, съсирването на кръвта, производството на инсулин,сетивата зрение, обоняние, вкус, функционирането на щитовидната жлеза. При мъжете, след костите, в простатата се съдържа повече цинк, отколкото в която и да била друга тъкан в тялото. Тялото не произвежда цинк, така че човек трябва да си го набавя с храната или с хранителни добавки. Цинкът стимулира имунната функция, поддържа здравословния растеж, оздравяване и развитие на клетките, и играе роля в поддържането на здравето на простатата, на половата система и на нивата на тестостерона. При недостиг на цинк, това може да направи организма уязвим на инфекции и простатит.

Приемайте Фитопростал:

•   При хроничен, небактериален простатит и доброкачествена хиперплазия на простатата

•   Допринася за нормалното функциониране на простатата като структура и обем

•   Възстановява нормалното уриниране и предотвратяват разрастването на простатата

•   Облекчава симптомите: често, затруднено и болезнено уриниране, особено през нощта, намаляват броя на позивите и остатъчния обем на урината

•   Облекчава симптомите на преждевременна и болезнена еякулация

•   Притежава силен противовъзпалителен ефект 

 

.

„Фитопростал“ е най-достъпната формула за здравето на простатата

д-р Валентин Бачев – специалист по урология, УМБАЛ „ Света Анна“, гр. София

В практиката си на уролог наблюдавам зачестяване на патологията - увеличена простата, като най-честите оплаквания на моите пациенти са свързвани с различни нарушения в уринирането: неотложни позиви, често нощно уриниране, накъсана струя, чувство на непълно изпразване на пикочния мехур.
Освен лекарствените средства, при  хиперплазията на простатата доказано намира място и фитотерапията. Основното преимущество на фитотерапията е минимум нежелани странични ефекти.
Фитопростал на Витаголд е комплекс от шест синергично действащи съставки  - билковите екстракти от Saw Palmetto 320 мг (задължителната дневна доза за постигане на терапевтичен ефект), Коприва корен и Масло от тиквени семена, обогатени с Цинк, Селен и Ликопен.
Растителните екстракти във Фитопростал спомагат за възстановяване на нормалните нива на тестостерон в кръвта  - което според множеството теории е в основата на патогенезата на това заболяване.  Фитопростал намалява възпалението, мускулните спазми и отока на простатата, улеснява и подобрява струята на уриниране, намалява напрежението.
Фитопростал облекчава симптомите на възпаление при вече започнал процес на хиперплазия на простатата и забавя развитието на заболяването.
Приемът на Фитопростал е изключително удобен – само един път на ден.
Новата обогатена формула и клинично доказания терапевтичен ефект на всички съставки във Фитопростал ми дават основание и убеденост да препоръчвам и предписвам продукта на моите пациенти с хиперплазията на простатата.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34