Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

9 природни съставки за стомашен комфорт с меко и предвидимо лаксативно действие!

Санилакс съдържа:

Сена - действа стимулиращо на чревната перисталтика - има дразнещ ефект върху лигавицата на дебелото черво, което стимулира мускулите му, а също така акумулира и вода в него. Сената дава забавен ефект 10-12 часа след приема. Действието й е меко и безболезнено.

Лотос - притежава спазмолитично и антисептично действие.

Ревен - стимулира чревната перисталтика, инхибира абсорбцията на вода в червата, силен кръвоспиращ ефект, стимулира отделянето на стомашен и жлъчен сок, което ускорява процесите на обмяната на веществата. Действието му настъпва обикновено 8 до 10 часа след неговия прием. Не потиска апетита и не разстройва процесите на храносмилане. Алоето регулира храносмилането и има лаксативно действие.

Зелени чай - има регулаторен ефект върху метаболизма на мазнините, съдържа кофеин, който повишава производството на енергия в организма.

Американски Зърнастец - стимулира чревната перисталтика и инхибира абсорбцията на вода в червата. Гарциния камбоджа - подобрява обмяната на веществата и ограничава превръщането на въглехидратите в мазнини.

Цейлонска канела - увеличава усвояването на глюкозата от клетките чрез повишаване на инсулиновата чувствителност, особено в мускулите, увеличава превръщането на глюкозата в гликоген в черния дроб. Балсамова круша - редуцира прекомерната продукция на глюкоза в черния дроб, повишава инсулиновата чувствителност на тези тъкани (скелетни мускули, черен дроб и мастна тъкан ).

Приемът на Санилакс не се препоръчва при деца до 2-годишна възраст. Санилакс не бива да се приема по време на бременност, както и да се използва при наличието на съмнения за чревна непроходимост, атония (загуба на чревен тонус), апендицит, язва, дивертикулит, колит или други чревни разстройва.

Санилакс е с меко действие и с доказан резултат при хроничен или остър запек

•   Пречиства  дебелото черво и регулира изхожданията

•   Спомага за детоксикацията на организма

•   Възстановява чревната флора

•   Редуцира теглото

•   Подобрява имунитета

•   Възвръща красотата и добрия външен вид

Санилакс притежава 3 основни механизма на действие с благоприятен ефект:

•   Стимулира функцията на червата

•   Акумулира вода в дебелото черво

•   Засилва обмяната на веществата

 

.

При запек и наднормено тегло препоръчвам „Санилакс“!

д-р Мадлена Портарска – Общопрактикуващ лекар, ДКЦ 22, гр. София

Запекът и наднорменото тегло много често вървят ръка за ръка. Запекът е особено разпространено състояние. Статистиката сочи, че всеки четвърти у нас страда от запек и съпътстващите го здравни проблеми – газове, хемороиди, затлъстяване, разширени вени и др.

В моята практика ежедневно имам пациенти с такива оплаквания.

Изключително добро и сигурно средство против запек е продукта Санилакс на Витаголд, с меко лаксативно действие, който не предизвиква зависимост и дискомфор.

Санилакс е комплекс от 9 съставки, балансирано подбрани.

Санилакс е подходящ при хроничен запек, запек от прием на медикаменти, запек при синдрома на лесно дразнимото черво. Може да се прилага и при констипация при лежащо болни пациенти, както и при страдащи от хемороиди.

Ефективността на Санилакс се гарантира от петте механизма, по които действа, а именно - стимулира чревната перисталтика, акумилира вода в дебелото черво, засилва метаболизма, увеличава усвояването на глюкозата от клетките и има силен спазмолитичен ефект.

Санилакс е лаксативно средство, което убедено препоръчвам при всички видове запек / констипация/.

Санилакс действа изключително ефективно и като средство за регулиране на теглото. Включените във формулата 9 активни съставки подобряват храносмилането, ускоряват метаболизма, изгарят мазнините и оформят трайно фигурата в областта на ханша, талията и бедрата.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34