Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

Безкомпромисна защита от вируси!

Биоактивният комплекс Germanor 132 съдържа екстракти от три от най-известните ‘’витални гъби’’ – Шийтаке, Майтаке и Рейши.

Те са богати на бета-глюкани, които имат способността да се свързват със специфични рецептори (активни центрове), намиращи се по повърхността на имунокомпетентните клетки.

Рейши:

Рейши съдържа полизахарида ланостан, допринасящ за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи. Екстрактът от рейши е с богато съдържание на органичен германий.

Майтаке:

Съдържа полизахарид известен като “Бета 1.6 Глюкан”. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Шийтаке:

Основните й ефекти идват от съдържащия се в нея полизахарид лентинан. Допринася за нормалните нива на липидите в кръвта и нормалното физиологично функциониране на имунната и сърдечно – съдовата системи.

Витамин С – (L-аскорбинова киселина): Витамин С е силен антиоксидант и допринася за нормалното функциониране на имунната система


Биоактивният комплекс Germanor 132 съдържа екстракти от три от най-известните витални гъби - Шийтаке, Майтаке и Рейши. Гъбите са богати на бета-глюкани, които имат способността да се свързват със специфични рецептори, намиращи се на повърхността на имунокомпетентните клетки.

Germanor 132:

•   Допринася за нормалното функциониране на имунната, сърдечно – съдовата и дихателната системи

•   Има ясно изразен антиоксидантен ефект

•   Имуностимулиращ и имуномодулиращ ефект

.

Знаете ли, че.....
Органичният германий и неговите феноменални свойства са открити от японския учен Казухико Асаи. Според него, този продукт е най-мощният антиокисдант и имуномодулатор. В своите изследвания той установява, че продуктите от източната медицина, които най-често и с най-голяма ефективност се използват за борба с ракови и тежки заболявания, съдържат най-голяма концентрация органичен германий (витални гъби(особено шийтаке и рейши), жен-шен, алое, чесън, хлорела и др.). Продължавайки своите изследвания в тази посока, той доказва, че на основата на органичният германий при растенията се изгражда тяхната имунна и защитна система, който ефект се репликира при животните и човешкия организъм, превръщайки органичинят германий в едно от най-успешните средства в борбата срещу рака и тежките заболявания.


В края на 20 век нобеловият лауреат д-р Ото Варбург установява, че раковите клетки се развиват само в анаеробни условия (без присъствието на кислород). Така той потвърждава идеята, че свободните радикали, които се свързват с кислорода в клетъчните ядра директно предизвикват развитието на карциноми. Органичният германий съдържа в молекулата си 3 кислородни атома, благодарение на което има висока активност при освобождаване на свободен електрон, който ефективно неутрализира активността и разрушителното действие на свободните радикали (които имат дефицит на електрони и това ги прави изключително агресивни и реактивоспособни). Установено е, че механизмът на действие приключва със свързване на свободните радикали и отделянето им чрез урината, което не дава възможност за никакви нежелани реакции или натрупвания на органичния гамраний в организма.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34