Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

Усилена формула за енергия, очи, памет и сърце с най-важните витамини и минерали.

В една таблетка се съдържат всички жизнено необходими витамини, минерали и микроелементи в оптимални дози, допълнително обогатени с 4 активни съставки - Гинко билоба, Лутеин, Коензим Q10 и Магнезий.

Активните съставки във Витамини Голд А-Я са с необходимата концентрация, за да подобрят имунитета и паметта, както и да донесат необходимата енергия на тялото.

Витамини голд А-Я спомагат за нормалното функциониране на важни органи и системи в човешкия организъм. Повишават защитните сили на организма. Стимулират имунитета и общото състояние. Витамини Голд A до Я се препоръчват при умора, стрес, нерационално хранене, недостиг на витамини, подходящо допълнение при лечение с антибиотици, антиоксидантна защита и имуностимулиращо действие.


Витамини Голд А-Я:

•   Спомагат за нормалното функциониране на важни органи и системи в човешкия организъм

•   Стимулират имунитета и подобряват общото състояние

•   Препоръчват се при умора, стрес, нерационално хранене, недостиг на витамини и лечение с антибиотици

.

Правилните витамини - в правилния момент!

На нашия организъм може да не му достигат витамини през всеки сезон. Често се опитваме да компенсираме този недостиг с повишената употреба на плодове и зеленчуци, но растителните храни не винаги съдържат необходимото количество полезни вещества.

Плодовете понякога не са достатъчни. Например всеки 20 минутен стрес изгаря дневната норма от витамин С. За да се възстанови загубата, трябва да се изядат 2-2,5 кг ябълки. Дневната норма витамин С се съдържа и в 1,5 кг моркови, но тези норми са приложими само за пресните плодове, защото при съхраняването си те губят част от своите витаминозни свойства.

Едновременно с плодовете и зеленчуците понякога трябва да се приемат и поливитаминозни комплекси.

Не трябва обаче да се отнасяме към витамините като към лекарства. Да не забравяме, че те не лекуват, а помагат на организма да работи правилно.

Специалистите съветват да се съчетава приемането на витаминни комплекси и витаминозните продукти с обичайната храна. Предозиране на повечето витамини е невъзможно, тъй като организмът ги извежда по естествен път.

На организма са необходими витамини и продукти, които се съдържат във Витамини Голд А-Я.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34