Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

Бързо и здравословно отслабване с постоянен резултат!

Кафе за идеална фигура е добре познат продукт за отслабване с чудесен аромат и обновена формула.

То съдържа:

Малинови кетони - преобразуват мазнините в енергия. Малиновите кетони са ароматни съединения, които се намират в червената малина и благодарение на тях Кафето за идеална фигура ухае така силно.

Sinetrol® - засилва процесите на изгаряне на мазнините и отделянето на топлина, способства за потискане на апетита, ускорява метаболизма.

Хром - изключително важен елемент в метаболизма на въглехидратите. Недостатъчното ниво на хром в организма има връзка с наднорменото тегло, диабета и повишеното ниво на холестерол в кръвта. Приемът на Хром намалява количеството мастна тъкан и поддържа мускулната маса.

Зелено кафе - намалява отделянето на глюкоза в кръвта след хранене и принуждава организма да гори мазнини, за да се снабди с енергия. Също така засилва мастния метаболизъм в черния дроб, намалява апетита, така че да се ограничи приема на храна и да се осигури по–бързо и по-лесно засищане, мощен антиоксидант - много изследвания доказват способността на зеленото кафе да регулира кръвното налягане и кръвната захар.

Кафето за идеална фигура не учестява сърдечния ритъм, не влияе на нервна система и не повишава кръвното налягане, правейки го удачно за употреба от хора на всяка възраст и с различна активост!

Основното действие на продукта се изразява чрез:

•   Малинови кетони - ускоряват метаболизма на мазнините, повишават нивото на хормона адипонектин, който потиска образуването на мастни клетки и натрупването на мазнини

•   Sinetrol® Xpur - патентована френска формула, съдържаща екстракт от плодове и гуарана  с доказано клинично действие

•   Зелено кафе - високо съдържание на хлорогенна киселина, която потиска апетита и гори мазнините

.

Долу килограмите с кафе за отслабване!

Новото кафе за отслабване “Vitagold Slim (Витаголд Слим)” има способността за потиска апетита, работи върху смъкване на излишните килограми и трайно задържа оптималното тегло, като по този начин не позволява да се получи йо-йо ефект.

Коментарът и съветите на специалистите от Витаголд:

За много хора спазването на диета се е превър­нало в обичайна част от еже­дневието, но с много съмните­лен успех. Повечето диети ня­мат добър резултат и последи­ците често са нарушения в храненето и различни болестни състояния. Проучванията в та­зи област недвусмислено по­казват, че отслабването може да се превърне в опасно при­страстяване. Тук ви предлага­ме да достигнете своето идеал­но тегло чрез ново отношение към храненето. Двуседмичната програма не трябва да се въз­приема като временна диета, а като начало на трайна промяна на хранителния режим. Всич­ки хранения, представени по-долу с рецепти, могат произ­волно да бъдат разменяни по­между си.

Оптималното тегло Днес лекарите и учените смя­тат, че посочваните години на­ред стойности за нормално или идеално тегло трябва да бъдат коригирани. Разпространени­ят понастоящем ИТМ  предоставя на всеки повече свобода. Най-важното е да се чувствате добре, дори и с ня­колко килограма повече.


Ефектът йо-йо обезсмисля всяка строга диета

След строгите диети някои хо­ра продължават да напълняват – често дори с повече кило­грами, отколкото са отслабна­ли. Наричаме това йо-йо ефект. Организмът ни се приспособя­ва към „аварийните дажби“ на диетата и се справя с по-малко храна. След края й обаче той за­почва да складира приеманото обичайно количество калории под формата на мазнини за случай на бъдеща нужда. И тя се появява – със следващата диета. Дяволски кръг, който можете да прекъснете с пред­ставената тук програма. В нача­лото стои решението да се хра­ните балансирано и съзнателно да определяте хранителния си режим.

Наднорменото тегло не е само естетически въпрос, а чес­то е причина и за здравослов­ни проблеми със сърдечносъ­довата система като високо кръвно налягане и атероскле­роза, за диабет, за заболявания на гръбначния стълб и ставите, за болести на стомашно-чрев­ния тракт и за образуването на камъни в жлъчния мехур.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34