Абонирайте се за последните новости и актуални предложения  Абонирай се

За елегантна фигура!

Нова обогатена формула с троен механизъм на действие, съдържаща специално подбрани водно-спиртни билкови екстракти от 10 билки.

Подпомага естественото поддържане на телесното тегло и оформяне на идеална фигура в проблемните зони (ханш, бедра, талия и корем)

Златно чудо 14 съдържа:

•   Артишок, джинджифил, лен, ревен, лют червен пипер - подобряват хранисмилането

•   Зелен чай, лиций, кавказка коприва, лют червен пипер - засилват метаболизма

•   Бреза, глухарче, лен - засилват диурезатаЗлатно чудо 14 притежава доказан състав от специално подбрани водно-спиртни екстракти от билки по оригинална рецепта на маг. фарм. Мангалджиев.

Продуктът ускорява:

•   Храносмилането - артишок, червен пипер, джинджифил, лен, ревен

•   Метаболизма - зелен чай, лиций, кавказка коприва, червен пипер

•   Диурезата - бреза, глухарче, лен

.

За тотално изчистване на организма от шлаки, токсини, холестерол и регулиране на телесното тегло

Златно чудо №14 е високоефективен природен комплекс, който благодарение на уникалния си състав и концентрации на отделните компоненти гарантира максимален ефект на пречистване на организма от шлаки, токсини, холестерол и други отпадни продукти, които се натрупват като следствие от естествената жизнена дейност, замърсената храна и околна среда, вредните навици и др.


Благодарение на активните съставки внасяни с билковата композиция се нормализира дейността на кръвоносните съдове и тяхната еластичност, подобрява се метаболизма и функциите на отделителната система. Намалява се отлагането на мазнини, постига се траен противовъзпалителен и регенеративен ефект. Елиминира се вредното странично действие от употребата на синтетични лекарствени препарати, понижава се нивото на вредния холестерол. Подобрява се дейността и се регулират важни системи на човешкия организъм като сърдечно-съдова, отделителна, кръвоносна, храносмилателна. Всичко това води до ефективно балансиране на основните жизнени процеси и активиране на регенеративните способности в организма.


Приемът на продукта по специално-препоръчвана схема дава възможност да се постигне и плавно регулиране на телесното тегло, без това да води до негативни психо-физически смущения и разбалансиране на здравословното състояние. Дори и при здрави хора, пречистването на организма поне 2 пъти годишно е сигурна профилактика, която води и до значително повишаване на жизнените функции и работоспособността. При съществуващи здравословни проблеми се оказва подкрепа на организма в подготовката му за ефективно усвояване на специфично действащи лечебни продукти, както и активиране на самовъзстановителните способности на болния организъм.

 

Връзки

  • image
  • image
  • 1

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34