Екип

 Успехът на компанията се дължи преди всичко на хората, които работят всеотдайно, като повечето от тях са част от екипа още от самото й създаване. Това е нетипично явление за пазара на труда в България и за нас този факт е голяма гордост.

Успешната ни дейност се базира на професионалната работа на екипа от висококвалифицирани  търговски  и  медицински  представители, покриващи цялата страна и всички необходими таргетни групи специалисти.

Нашите тредставители, базирани в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Плевен, осигуряват национално покритие и достигат до всички таргетирани групи аптеки, фармацевти и лекари.

През годините, екипът е натрупал огромен опит, преминал е десетки професионални обучения, изградил е ефективни и дългосрочни отношения с нашите партньори, основани на взаимно доверие и лоялност. Днес сме горди да чуваме от нашите партньори, че екипът на Гама Селект е един от най-успешните и професионално подготвени на българския фармацевтичен пазар.

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34