Лутеин Супер Плюс

Уникална формула - Максимален ефект!

Lutein + Zeaxantin - защитават ретината от вредното въздействие на светлината и от свободни радикали.

Витамини Е и С имат антиоксидантни свойства срещу свободните радикали. Витамин C има в ретината в най-големи количества в сравнение с тези в другите органи на човешкото тяло. Vitamin E - α-tocopherol се намира най-често в плазмата и ретината.

Минералите формират част от клетъчната антиоксидантна система - Цинкът е микроелементът в най-голямо изобилие в окото, силно концентриран в пигментния епител на ретината в сравнение с другите органи.

Лутеин Супер Плюс:

•   Подобрява зрителната острота

•   Спомага при нарушения на зрението - късогледство, далекогледство, астигматизъм

•   Намалява риска от катаракта и възрастова макулна дегенерация

•   Подпомага укрепването на капилярите, предотвратява образуването на тромби в ретината

•   Подпомага функциите на окото преди и след операция от катаракта

•   Предпазва диабетици и пушачи от повишен риск от очни заболявания

•   Подобрява адаптацията на окото към светлина и тъмнина /препоръчва се при нощно шофиране/

•   Помага при синдрома „уморени очи”, при интензивна работа с компютър в условия на изкуствено осветление

•   Съдейства за предпазване на зрението от увреждания, причинени от свободни радикали, цигарен дим, прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др.

Продуктът се предлага в опаковка по 30, 60 и 90 капсули.

.

За да запазите и подобрите зрението си се доверете на „Лутеин Супер Плюс“

д-р Андрей Бакърджийски специалист Очни болести, МБАЛ Пловдив

В съвременния свят очите са натоварени изключително много и в значителна степен са изложени на вредните въздействия на околната среда. За правилното си функциониране клетките на ретината изискват прием на комплекс от витамини, микроелементи и растителни пигменти.

Бях професионално удовлетворен от формулата на продукта Лутеин Супер Плюс на Витаголд - комбиниран природен продукт, осигуряващ високи количества чист лутеин и зеаксантин, витамини, микроминерали и антиоксиданти.

Лутеин Супер Плюс Витаголд е единственият продукт, съдържащ във формулата си Колаген- необходим за поддържане здравината и гъвкавостта на очните структури и Витамин Р (рутин), който укрепва капилярните стени и регулира пропускливостта им и екстракт от Черна боровинка, който намалява възможността за образуване на тромби, укрепва съдовете и подобрява циркулаторната дейност - ефекти, особенно важни за доброто състояние на ретината.

Клиничният ми опит доказа благоприятното въздействие на комплекса Лутеин Супер Плюс Витаголд върху тъканите на окото. На моите пациенти препоръчвам Лутеин Супер Плюс Витаголд за подобряване на зрителната острота при нарушения на зрението, за намаляване на риска от катаракта и възрастовата макулна дегенерация, на диабетици, поради повишения риск от очни проблеми при тях, при синдрома „уморени очи“.

 

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34