Маркетинг услуги

Гама селект ЕООД предлага на своите партньори различни маркетингови услуги:

• Позициониране и промоция на продукти в над 2500 аптеки и над 2000 лекари в цялата страна

• Бързо, пълно и качествено покритие на вички точки на продажба

• Мърчъндайзинг, съответстващ на характеристиката на продуктите

• Промоционални и рекламни активности, съобразени със спецификата на продуктите и техните потребители

• Мониторинг на конкуренцията

• Анализ на пазара

Логистични услуги

Гама Селект ЕООД, разполага с функционална складова база от 850кв.м. в София, лицензирана от ИАЛ, Агенцията по храните,  Регионалния център по здравеопазване и отговаря на националните и европейски изисквания за добра дистрибуторска практика в търговията на едро с лекарства и хранителни добавки, фармацевтични и козметични стоки, което е гаранция за качествено и професионално обслужване.

През 2011г. въведохме  НАССР система за контрол и безопасност според директива 1993/43/ЕЕС на ЕС. Системата за управление на доставките и склада ни позволява да контролираме всеки етап от процеса. В склада работи екип от отлично подготвени специалисти с дълъг опит в логистиката.

Визия

Опит и професионализъм в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние работещите в Гама Селект сме изключително мотивирани и опитни професионалисти в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти.

Изградили сме оптимална и гъвкава структура, с къси връзки между отделните звена, за бързо вземане на решения и постигане на планираните резултати.

Поставяме си високи цели, преследваме ги неуморно и се гордеем с постиганите успехи. В годините развихме и наложихме собствен маркетингов подход, който спестява време и ресурси от въвеждането на продукта до успешното му налагане на пазара. Имаме изключително отговорно отношение към здравето на пациентите в България и се стремим да предлагаме високоефективни и качествени продукти на световно признати производители.

Маркетинг

Опит и професионализъм в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние работещите в Гама Селект сме изключително мотивирани и опитни професионалисти в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти.
Изградили сме оптимална и гъвкава структура, с къси връзки между отделните звена, за бързо вземане на решения и постигане на планираните резултати.  
Поставяме си високи цели, преследваме ги неуморно и се гордеем с постиганите успехи.
В годините развихме и наложихме собствен маркетингов подход, който спестява време и ресурси от въвеждането на продукта до успешното му налагане на пазара.

НАШАТА ЦЕЛ Е:
Ние не просто доставяме продукти, свързани със здравето, а гарантираме успешни, безпроблемни, печеливши и трайни партньорства. Целта ни е да растем и да печелим заедно с нашите партньори.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ СА:

•   непрекъснато подобряване качеството на услугите поито предоставяме на нашите партньори

•   създаване и предлагане на иновативни маркетингови решения, които да носят печалба на нашите партньори

•   увеличаване на одобрението и удовлетвореността на нашите партньори

Медицинско представителство

Съставен от 5 Медицински представители, с утвърдени професионални качества, които са разположени в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Бургас.

Медицинският екип на Гама Селект е нова фирмена структура, създадена в началото на 2014г. Нейната основна цел е да представи и позиционира пред лекари и специалисти обновеното продуктово портфолио, дистрибутирано от Гама Селект, съдържащо медицински продукти, подкрепени от множество клинични изпитвания.

Медицинските представители работят в тясно сътрудничество с водещите специалисти - лидери на мнение в сферата на ортопедията, ревматотологията, урологията, нефрологията, гинекологията, педиатрията и общата медицина.

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34