Диасан макс

Усилена формула с канела, хром и цинк

Продуктът Диасан Макс предлага синергично и комплексно въздействие при регулиране нивото на кръвната захар. Комбинацията на Цейлонска канела, Хром и Цинк са с доказан ефект.

Концентриран екстракт от цейлонска канела - спомага за поддържане на нормални нива на кръвната захар, стимулира инсулиновите рецептори и повишава способността на клетките да оползотворяват глюкозата, съдейства за контрол на високите нива на триглицеридите, особено подходящ е за прием при диабет тип II. Благоприятно повлиява симптомите при диабета: болка, нарушена сетивност, мравучкане или изтръпване на крайниците. Оказва положителен ефект при диабетици, хора с нарушен глюкозен толеранс и свръх тегло.

Хром - засилва анаболния ефект на инсулина, свързвайки се с фосфорните молекули в инсулиновите рецептори, и по този начин ускорява инфузията на глюкозата в клетката (до 100 пъти по-бързо).

Цинк - влияе непосредствено върху производството и функционирането на инсулина.

Диасан Макс доказано помага:

•   За допълнителен контрол на нивата на кръвната захар, холестерола и триглицеридите

•   При нарушен глюкозен толеранс и наднормено тегло

•   При диабетна полиневропатия: болка, нарушена сетивност, мравучкане или изтръпване на крайниците

•   Подходящ за хора, страдащи от диабет тип II, пациенти с гранични стойности на кръвната захар и наднормено тегло

.

За поддържане на нормални нива на кръвната захар препоръчвам новия продукт „Диасан Макс“

доц. д-р Стефка Владева специалист Вътрешни болести, Ендокринология и болести на обмяната, УМБАЛ Каспела Пловдив

Застрашителното разпространение на захарния диабет и неговите усложнения налагат търсене на нови терапевтични подходи. В последните години се засили приложението на природни продукти и микроелементи в предотвратяването и контрола на диабет тип 2.

Фитопрепаратът Диасан Макс на Витаголд е специално разработен комплекс за допълнителен контрол на нивата на кръвната захар. В Диасан Макс е използван воден екстракт от Цейлонска канела, включени са екстракти на Горчив пъпеш и Гимнема, обогатени с микроелементите Цинк и Хром. Всички тези 5 съставки увеличават усвояването на глюкоза от клетките чрез повишаване на инсулиновата чуствителност, намаляват производството на глюкоза в черния дроб и усвояването й в гастроинтестиналния тракт.

Използвам в практиката си Диасан Макс вече година. Предписвам го на пациенти с метаболитен синдром, нарушен глюкозен толеранс, като допълнително средство към конвенционалната антидиабетна терапия, при пациенти с наднормено тегло и затлъстяване или в повишен риск от развитие на тип 2 захарен диабет.

Резултатите от наблюдението на групи пациенти показват, че Диасан Макс благоприятства цялостния гликемичен контрол и ми дават основание да препоръчвам продължителен прием на Диасан Макс при нарушен глюкозен толеранс или в допълнение към терапията на захарен диабет тип 2.

 

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34